Algemeen

Top2000kerkdienst

Aan het eind van het jaar is het weer tijd voor allerlei lijstjes. Dit geldt zeker ook voor muziek. De Top 2000 zet de meest populaire liedjes op een rij. We houden ervan en zingen ze soms uit volle borst mee. Komende zondag houden we een speciale dienst waarbij we met elkaar een aantal popsongs zingen en beluisteren. De thema’s die daarin naar voren komen, herkennen we: leven en dood, liefde, waar is God eigenlijk in ons bestaan? Vandaar dat we het lied van Joan Osborne “If God was one of us” als thema hebben gekozen. Ds. Freek Brandenburg zal een toelichting geven op een aantal liederen. Dan zullen we merken dat bepaalde teksten toch een diepere boodschap bevatten dan we op het eerste gezicht denken. Terugkijkend op 2014 heeft u misschien ook wel gedacht; waarom grijpt God niet in? Heeft de kerk over dit thema iets te zeggen? En wat zegt de bijbel er eigenlijk over? In deze dienst is er ook gelegenheid om persoonlijk stil te staan bij een gebeurtenis die je heeft stilgezet of waar je mee worstelt. Wat is een betere plek dan juist in de kerk?

Iedereen is van harte welkom. Van jong tot oud. Van ervaren kerkganger tot een buurjongen of vriendin die nog nooit in de kerk is geweest. Neem gerust belangstellenden mee. Wie weet levert het mooie gesprekken op waarin Gods liefde ervaren wordt. De dienst begint om 10.00 uur. Daarna is er alle ruimte voor ontmoeting.https://www.youtube.com/playlist?list=PLDzY-utCJ-Yszj6PCYIDDU1hHorpD-Zk0