Algemeen

4 x hulp gevraagd

  • De muziekgroep is op zoek naar uitbreiding. Als je kunt zingen of een instrument bespeelt, wil je je dan melden? Met nieuwe zangers en musici zijn we in staat om nog meer gaven en talenten tot ontwikkeling te laten komen.
  • Het instellen van het geluid tijdens de diensten is een vak apart. We zijn op zoek naar een aantal personen die hier interesse voor heeft.  Na een korte cursus hebben we dan echte geluidstechnici. Iets voor u/jou?
  • Voor het uitvoeren van de kindernevendienst zoeken we extra handen. Zowel ouderen als jongeren, iedereen is welkom. Aarzel niet en geef je op.
  • Iedere kerkdienst wordt voorbereid door een werkgroep. Indien u eens een keer mee wilt helpen bij de voorbereiding, is dit uw kans. Zondag krijgt u de gelegenheid om hiervoor in te tekenen. Maak er gebruik van.