Archief

Avondmaalsviering 

Het is de bedoeling dat we op zondagmorgen 1 november a.s. voor de eerste keer het Avondmaal willen vieren binnen De Fontein. Voorganger is ds. Leendert Jan van Lingen. We vinden het als Kerkenraadscommissie van belang dat de viering ordelijk en eerbiedig verloopt. Daarbij hoort ook een zorgvuldige voorbereiding.

Op zondagavond 25 oktober leidt ds. Bert Faassen een voorbereidingsdienst die niet alleen voor ouderen, maar ook voor jongeren geschikt is. Op zondagavond 11 oktober willen Piet en Margriet Both in gesprek gaan met de (oudere) kinderen en tieners over het Avondmaal. Voor de anderen is er een reguliere avondinvulling.

Daarnaast proberen we nog een moment te beleggen om volwassenen die voor het eerst aan willen gaan (of zij die nog geen belijdenis hebben gedaan of niet weten wat het is) meer te vertellen over de betekenis van het Avondmaal.