Algemeen

Afscheidsdienst Pieter van Leeuwen

Op dinsdag 3 november is een trouwe bezoeker van onze diensten, Pieter van Leeuwen, op 66 jarige leeftijd overleden. Afgelopen dinsdag was er een afscheidsdienst. We hebben nagedacht over Psalm 139 (God kent ons allemaal persoonlijk) en over het Huis met de vele kamers. Indrukwekkend dat er zoveel belangstellenden vanuit De Fontein aanwezig waren om afscheid van Pieter te nemen en rond de familie te staan. Op zo’n moment beseffen we hoe belangrijk pastoraat is.

Dank aan iedereen die voor de familie gebeden heeft, Pieter bezocht heeft en een bijdrage heeft geleverd in de afscheidsdienst. We zijn een vriend kwijt geraakt, maar mogen weten dat hij bij zijn God, de God van Israël, is. Een betere plaats is er toch niet? Als u nog een kaart of een brief wilt sturen om de familie te bemoedigen, dan kan dat naar: Fam. J.D. van Leeuwen, Ruygenborch 5, 2435 XX Zevenhoven.