Leren en ontmoeten

Kindernevendienst 

In het nieuwe jaar hebben we elke zondagmorgen dienst. Het voorstel is dat er voor de jongste kinderen elke week kindernevendienst georganiseerd wordt en voor de oudere kinderen is dat om de week. Tot nu toe maken we gebruik van de methode ‘Vertel het maar’ en we gaan daar mee verder. Goed en gedegen materiaal. Er zit altijd wel wat bij. En het is mooi dat het past bij het thema van de kerkdienst. Als gezin hebben we dan over hetzelfde Bijbelgedeelte nagedacht. We oriënteren ons nu op een abonnement, eventueel digitaal. We zijn nog wel op zoek naar volwassenen en tieners die ons kunnen helpen om de kindernevendienst draaiende te houden. Voor de jongste groep zoeken we nog 2 volwassenen en 2 tieners. En voor de oudste groep nog een volwassene en 2 tieners die kunnen assisteren. Wie voelt zich geroepen?