Algemeen

Afscheid Margriet en Piet Both

Afgelopen zondagmorgen hebben we in het midden van de gemeente afscheid genomen van Margriet en Piet Both. Verschillende gemeenteleden hebben uitgesproken welke rol zij hebben gespeeld in de opbouw van de gemeente en in hun eigen geloofsleven. We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben betekend. Door hun houding hebben ze iets laten zien van de pastorale liefde en bewogenheid van onze Here Jezus. We zullen hen ontzettend missen, maar wensen hen een hele goede periode toe onder Gods vleugels, dichtbij hun kinderen en kleinkinderen (en het Noordzee-strand).

Op zondagavond 20 december zijn ze voor het laatst in de gemeente, dus als u nog afscheid wilt nemen, kan dat.
Hun nieuwe adres wordt: Kamerlingh Onnesstraat 12, 2231 MJ Rijnsburg.