Leren en ontmoeten

Terugblik praise-avond 20 maart

We hebben God groot gemaakt en een aantal mooie Israëlische liederen gezongen. Daarnaast hebben we geluisterd naar het verhaal van Carin en Peter over hun bijzondere reis naar het beloofde land. God leidt en brengt op bijzondere plaatsen, onder meer bij slachtoffers van de holocaust. Gods Naam groot maken kan in vele talen en op verschillende manieren. Hij verbindt mensen, gelovig of niet, aan elkaar. Wonderlijk. Verder heeft Henk ons een blik gegund op de vele vrijwilligers die op Lesbos actief zijn bij de opvang van vluchtelingen. We hebben gemerkt dat het werk achter de schermen, buiten het zicht van de camera’s, er echt toe doet en het verschil maakt. Al zingend hebben we beleden dat God, ook en juist in deze tijd, Hoop voor de volken is.