Algemeen

Sedermaaltijd

Op vrijdagavond hebben we met elkaar de Sedermaaltijd gevierd. Een feest voor zowel de jongeren als de ouderen. We werden wegwijs gemaakt in de symbolische betekenis van de gerechten die op ons bord lagen. En we hoorden van de verschillende bekers die gedronken moesten worden. Als liturgie werd de Messiaanse Haggadah gebruikt, die in alles wijst op de betekenis van het leven en werk van onze Heiland.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling starten” template=”/var/www/vhosts/defonteinapeldoorn.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]