Algemeen

The Passion

Als geloofsgemeenschap hebben we een bijzondere periode achter de rug. In de Stille Week hebben we veel nieuwe mensen ontmoet rond The Passion. Prachtig om met een groep gemeenteleden en anderen aanwezig te zijn bij de live-uitvoering in Amersfoort. De minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Brussel laat zien hoe belangrijk het is dat het verhaal van het lijden, de kruisiging en de opstanding verteld blijft worden. Jezus Christus heeft voor ons geleden. Hij wil naast ons staan en kent ons lijden. Wat een troost in moeilijke tijden. In het Kristal hebben we naar de uitzending gekeken met verschillende bezoekers die voor het eerst van hun leven het lijdensverhaal hoorden. Een gouden kans om iets van het Licht van het Evangelie te verspreiden!