Algemeen

Sponsoractie Zuid-Afrika

U heeft misschien al meegekregen dat Emilie, Tom en Arnold Dubbelman in de zomervakantie vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika gaan doen. De plaats waar wij gaan werken kent veel problemen. Kinderen die er wonen komen al vroeg in aanraking met drugs, huiselijk geweld en missen vaak een vader. Wij geloven dat we door middel van onderwijs en zorg de leefwereld van deze kinderen fundamenteel kunnen veranderen. Onder de lokale bevolking zijn vaak al hele goede initiatieven aanwezig voor verbetering. We proberen deze projecten te ondersteunen en hier plaats voor te creëren. De ruimtes die we willen opknappen zullen gebruikt worden voor onderwijs en gehandicaptenopvang. We werken hierbij samen met de plaatselijke kerkgemeente en politie. Samen proberen wij kinderen kansen te bieden in hun moeilijke situatie. Er zal een aantal acties volgen om geld op te halen voor dit doel. Op 14 mei zullen Arnold, Emilie en Tom een tocht van 160 kilometer fietsen om geld op te halen voor het goede doel. Wilt u een bijdrage geven? Dat kan op NL24 RABO 0302 5333 11 t.n.v. Eye For Others, o.v.v. ‘Sponsoractie fam. Dubbelman’.