Algemeen

Boekentafel

Heeft u boeken (theologie, missionair, christelijke kinderboeken of romans, e.d.) in de kast staan die u niet meer leest, maar die wellicht interessant zijn voor andere gemeenteleden? Dan krijgt u nu de mogelijkheid deze boeken te delen of weg te geven. Vanaf zondag is er wekelijks een boekentafel. U neemt uw boek(en) mee en legt deze op de tafel. Er zijn twee opties:

1. U heeft een boek dat u weggeeft, een zogenaamd weggeefboek. U plakt een sticker (vellen liggen op de tafel) op de voorkant van het boek, zodat deze gemerkt is als weggeefboek. We verwachten dat degene die een weggeefboek meeneemt die na het gelezen te hebben weer terug brengt, zodat deze wel in de roulatie blijft.

2. U heeft een boek dat u wilt uitlenen, maar wel weer terug wilt hebben. Bij deze optie is het van belang dat u uw naam voorin het boek zet en de mensen die uw boek mee willen nemen, worden gevraagd dit te noteren op de uitleenlijst.

NB. Voor alle boeken geldt dat het interessant moet zijn voor gemeenteleden en tot opbouw van de gemeente. Een gids over hoe mooi het is in de Provence, of een misdaadroman bijvoorbeeld horen er niet thuis. Die kunt u kwijt in de kast bij de hoofdingang van het Kristal.