Algemeen

Informatieavond Naar House

Wil jij ook op 27 augustus bidden voor of evangeliseren op de houseparty Ground Zero? Maar wil je eerst nog wat meer informatie over het hoe en waarom? Kom dan ook op woensdagavond 24 augustus om 20.00 uur naar de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8, voor de presentatie van Jan van Beek over het werk van Naar House.

Wij zijn nog steeds opzoek naar bidders en mensen die de evangelisten willen ondersteunen! Houseparty Ground Zero is een muziekevenement waarbij vermeende liefde centraal lijkt te staan. Veel jongeren gebruiken drugs om de hele nacht ‘door te halen’. Naar House staat gewoonlijk met vrijwilligers dichtbij de ingang van een muziekevenement. Om jongeren te vertellen over de redding die er is door het bloed van de Here Jezus. Dit gebeurt door middel van evangelisatiefolders en lolly’s die ze krijgen met teksten eraan zoals: “God zegt: Stort je hart uit voor Mijn aangezicht.”

Het muziekevenement wordt ’s nachts gehouden. Omdat een hele nacht erg lang is om te evangeliseren, is de nacht verdeeld in twee, soms drie gedeelten van ongeveer 2 uur. Ieder gedeelte van de nacht komt er een werkgroep met minimaal 7 personen. Het is van groot belang dat er voldoende vrijwilligers zijn!

Voor aanmelding of informatie:

Jenneke Wolvers: 06-28467419 | jennekewolvers@solcon.nl