Leren en ontmoeten

Terugblik avond met Rob Favier

De gemeente Nijbroek ligt vrij dicht bij Zuidbroek. Afgelopen zondag was er een bijzondere activiteit vanuit de Protestantse Gemeente. Rob Favier was uitgenodigd; de zingende dominee. We waren met een behoorlijke groep en het was echt genieten. Het ging onder meer om armoede (kunnen wij daar wat aan doen?). Volgens Rob is de individuele hulp niet een druppel op een gloeiende plaat (dat staat nergens in de Bijbel), maar meer een druppel in een emmer.En over de woede als alles je tegen zit: Je mag je vuisten in de lucht steken, maar je kunt ze beter openhouden zodat God ze kan vullen. Dat vraagt overgave en geduld.

Steven Lobregt mocht Apeldoorn vertegenwoordigen in een bijbelquiz. Zijn tegenstander was de plaatselijke predikant. Uiteindelijk eindigde he in gelijkspel. Bovendien lukte het Steven nog om de quizmaster te verbeteren. Rob moet toch echt iets gaan doen aan zijn Bijbelkennis.

20160821_202050

Elise werd ingeschakeld om een muziekinstrument vast te houden. Dat zag er gezellig uit.

IMG-20160826-WA0005_gesneden