Algemeen

Startzondag 18 september

Zoals eerder aangekondigd hebben we op zondag 18 september de Startdag van het winterwerk en zal het contract worden getekend zodat De Fontein officieel een pioniersplek is. ’s Morgens gaat ds. René de Reuver voor. Tijdens deze dienst wordt Peter van Essen officieel aangesteld als musicus van De Fontein in het kader van de Pioniersplek. Hij zal dan ook de zegen meekrijgen. Na de dienst hebben we zoals gewoonlijk koffie met gebak/koek. Daarna eten we met elkaar. Iedereen wordt gevraagd om een smakelijke bijdrage te leveren aan deze maaltijd. ’s Middags gaan we actief bezig in de wijk. Er zal in het Kristal een activiteit worden georganiseerd voor mensen die de wijk niet in willen/kunnen. Rond 15.30 uur sluiten we de Startzondag af met een korte praisedienst/vesper van een half uur.