Archief

Ain’t no mountain high enough – Grote Kerk Apeldoorn

flyer-workshop-en-gospel-samenzang-grote-kerk-adoorn-okt2016_a5-page-001Op zondag 2 oktober hoor je in de Grote Kerk Apeldoorn inspirerende Motown gospels en moderne gospel. De soul, jazz invloeden en zelfs met Caribische klanken maken het een Gospel party die je mee wilt maken. Het programma start in de middag met een workshop ‘Black Gospel Zingen’. In de avond volgt de Gospel Samenzang en een miniconcert van de gospelformatie The Young Church Singers.

Meld je aan voor de gospelworkshop

Deze gospelworkshop is voor iedereen vanaf 16 jaar die van zingen houdt. En zangervaring heb je niet nodig. Vooral je enthousiasme en actieve inzet maken het een onvergetelijke ervaring. André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers één of meer nummers in. Deze nummers worden ‘s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, tijdens de Gospel Samenzang, opgevoerd. Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor The Young Church Singers. De gospelworkshop start om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Deelname kost € 5,- en is inclusief een hapje eten na afloop.  Aanmelden voor de gospelworkshop kan op www.grotekerkapeldoorn.nl/gospelworkshop.

Gospel Samenzang & Miniconcert The Young Church Singers

Om 19.00 uur start de Gospel Samenzang en het miniconcert van The Young Church Singers. Ain’t no mountain high enough, is de boodschap die deze avond centraal staat. Ook in de overdenking van voorganger Bert Schüssler staat dit thema centraal. En als je ooit een optreden van Gospelformatie YCS hebt meegemaakt, dan weet je het: dit koor, met band, staat garant voor een avond vol muziek, bezinning en feest. Met nummers van bekende gospelartiesten als Kirk Franklin en Israel Houghton. Maar ook gloednieuwe nummers van o.a. Fred Hammond. Afgewisseld door bekende nummers van iconen als Bob Marley, Marvin Gaye & Temmi Terrell. Je bent van harte welkom en toegang is vrij. De zaal is open vanaf 18.30 uur in de Grote Kerk, Loolaan 16 in Apeldoorn.