Archief

Startzondag 18 september om 10.00 uur

Ds. R. (René) de Reuver zal deze startzondag leiden. We staan aan het begin van een nieuw (kerkelijk) jaar. In Lukas 6: 41 – 49 vertelt Jezus het verhaal van een boom met vruchten. Een goede boom geeft goede vruchten. Een slechte boom kan geen goede vruchten geven. Je kunt een boom herkennen aan de vruchten. Wat betekent dit verhaal voor onze gemeente en voor al het werk wat gebeurt? Zijn het goede vruchten? En wat gebeurt er dan mee?

Tijdens deze dienst wordt Peter van Essen als musicus verbonden aan De Fontein. We zijn ontzettend blij dat hij zijn gaven mag inzetten voor de opbouw van de gemeente. Met muziek kunnen mensen bereikt worden die nog niet eerder van het Evangelie gehoord hebben. Een gouden kans.

Na afloop van de dienst drinken we met elkaar koffie en eten we gebak. Daarna wordt de Pioniersovereenkomst getekend en wordt De Fontein de vierde pioniersplek in Apeldoorn.

Na de officiële ondertekening gaan we met elkaar lunchen. Daarna verkennen we de wijk en doen we het spel “Kaarten op tafel”. Van 15.30 – 16.00 uur zingen we met elkaar een aantal liederen.