Archief

Gezocht: vrijwilligers voor verbintenisdienst 9 oktober

Ds. A. (Arjan) Plaisier wordt onze eerste voorganger. Om 14.30 begint de dienst waarin hij als missionair predikant verbonden wordt aan De Fontein. We hebben er bewust voor gekozen om deze dienst te houden in onze thuisbasis in het Kristal.

We zijn dankbaar dat we binnen twee jaar na de start van De Fontein al een eigen predikant kunnen aantrekken. Er is voldoende werk aan de winkel omdat het gemeentewerk moet worden opgezet. Tegelijkertijd willen we zoveel mogelijk mensen bereiken die nog niet/niet meer van God hebben gehoord. Spannend hoe dat zal gaan. Onze verwachting is groot omdat we te maken hebben met een God die leeft en Zijn koninkrijk bouwt. We verwachten veel gasten.

Direct na de ochtenddienst zullen we de zaal gereed maken voor deze bijzondere dienst. De wanden worden verwijderd, de zaal wordt versierd, het geluid wordt versterkt, de beamers geïnstalleerd, extra stoelen worden klaargezet, koffietafels opgesteld, de muziekgroep gaat aan de slag etc.

We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers die ons willen helpen van 12.30 – 14.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Je kunt je opgeven bij Herbert van Daalen, Chiel Egberts of bij Wim Burggraaf.