Financiën

Kerkbalans en overige giften

Geef je een bijdrage via Kerkbalans of maak je een extra gift over met als bestemming het werk van De Fontein? Je zou zeggen dat de bijdragen naar een bankrekening overgemaakt kunnen worden. Dat blijkt niet zo te zijn… We willen graag wat meer uitleg bij geven op verzoek van onze penningmeester Petra Gulink.

De toegezegde bijdragen voor de actie Kerkbalans moeten overgemaakt worden naar rekening NL31 FVLB 0699 8443 71 t.n.v. Protestantse Gemeente Apeldoorn o.v.v. ‘Kerkbalans De Fontein’. Op de website van de Protestantse Gemeente Apeldoorn kun je meer informatie vinden. Kijk even je bankgegevens na of de Kerkbalansbijdrage inderdaad naar bovenstaand nummer wordt overgemaakt.

 

Als je een extra gift wilt geven die niet gerelateerd is aan de actie Kerkbalans willen we die graag ontvangen op rekening NL81 FVLB 0225 4271 41 t.n.v. PGA De Fontein. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.