Jongerenactiviteiten

Catechesegroep 18-25 jaar

Vrijdag 18 november zijn we voor het eerst bij elkaar geweest met de catechesegroep 18-25 jaar. Het was een fijne avond waarin we kennis hebben gemaakt met elkaar en we hebben met elkaar over het avondmaal gehad. Daarna hebben we nog met elkaar overlegd over wat we dit seizoen gaan doen. We gaan geen boekje behandelen, maar de thema’s of vragen die worden ingebracht door de deelnemers worden door ds. Arjan Plaisier uitgewerkt zodat we daarover met elkaar in gesprek kunnen gaan. Op 2 december komen we weer bij elkaar bij Greetje en Dries Bartelink, Termaaden 26, Apeldoorn. Als je wilt deelnemen aan de catechese ben je van harte welkom. De inloop is om 19.45 uur en we beginnen om 20.00 uur. De avond duurt tot maximaal 21.30 uur. Daarna is er de mogelijkheid om nog na te praten.