Financiën

Collectebonnen

Collectebonnen kunt u niet bij De Fontein bestellen en verkrijgen, maar bij het Kerkelijk Bureau in De Hofstad. Dat kunt u gewoon doen vanuit uw stoel via telefoon, overschrijving, email of er gewoon naar toe rijden (let op de openingstijden). Het voordeel van collectebonnen is dat deze samen met uw bijdrage (toezegging of donatie) fiscaal aftrekbaar zijn (boven de 1% van uw drempelinkomen met een minimum van € 60). Meer informatie: https://defonteinapeldoorn.nl/collectebonnen/

Periodieke gift of schenking

U kunt er ook voor kiezen om over te gaan tot een periodieke gift of schenking. Hierbij verplicht u zich voor 5 jaar jaarlijks eenzelfde bedrag te geven. U sluit den een overeenkomst met de Protestantse Gemeente Apeldoorn. Dat kan in één gezamenlijk bedrag voor Kerkbalans, solidariteitskas, diaconie, collectebonnen, etc. Voor de fiscale aftrek is er geen drempel en geen maximum. Wanneer u nog andere giften geeft, is het te overwegen hier ook een periodieke gift of schenking van te maken. De periodieke gift of schenking eindigt bij overlijden. Voor meer informatie contact uw penningmeester of: http://pkn-apeldoorn.nl/over-ons/geldzaken/periodieke-schenking/