Overig

Wandeling op Stille Zaterdag

Bij Kerkplein7 zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor een heel mooi project rond Pasen en daar willen we graag uw hulp bij gebruiken. We organiseren een wandeling op Stille Zaterdag door de binnenstad van Apeldoorn. Deze wandeling voert langs acht verschillende plekken waar een thema uit het Paasverhaal zal worden verbeeld. Dit gebeurd bijvoorbeeld door middel van kunst, een vertelling, dans of muziek. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen in Apeldoorn, kerkelijk of niet-kerkelijk. 

Wat zoeken we?

Om deze acht thema’s vorm te geven zijn we op zoek naar kunstenaars en creatievelingen, naar mensen die het zien zitten om een van deze thema’s uit te werken voor een breed publiek. Wij zullen u een bepaalde richtlijn geven, waarna u vrij bent om het thema verder in te vullen. 

MAAR

We zijn ook op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen tijdens het evenement. Bijvoorbeeld door te helpen met het op- en afbouwen, bij de catering, of als gids voor een groepje mensen. 

Voor iedereen die interesse heeft om mee te werken, organiseren we een (vrijblijvende) informatieavond. Tijdens deze avond zal het project verder uitgelegd worden en de thema’s besproken. U bent van harte welkom op donderdag 9 februari, vanaf 20:00 uur in de Hofstad, Hofveld 52. Hopelijk tot dan!

(Kunt u niet op deze avond, maar wilt u toch graag meewerken of meer informatie? Mail dan naar communicatie@kerkplein7.nl)