Algemeen

NLdoet op 10 en 11 maart

Op 10 en 11 maart zijn er de jaarlijkse activiteiten van NLDoet. Op de website www.nldoet.nl kun je de beschikbare klussen in Apeldoorn bekijken. Nu is er een klus in het Kristal op vrijdag 10 maart: www.nldoet.nl/klus/20858. Daar worden nog twintig vrijwilligers voor gezocht. Het zou mooi zijn als we er met een groep van de gemeente aan mee kunnen doen. Diaconaal en missionair, wat wil je nog meer! In de omschrijving van de activiteit staat wat de bedoeling is. De actie wordt georganiseerd door een stichting die betrokken is bij de twee scholen voor speciaal onderwijs in het Kristal. Aanmelden kan rechtstreeks via NLdoet, maar misschien is het wel leuk om ook van elkaar te weten wie er meedoen. Stuur daarom ook even een mailtje naar Marjoleine Engelbert als je meedoet: m.engelbert@hotmail.com.