Algemeen

Aanmelding Opwekking

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni 2017 organiseert Opwekking voor de 47e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de polder, waaronder meer dan 20.000 kampeerders. We willen dit jaar met gemeenteleden en andere christenen bij elkaar gaan staan op een groot veld. Daarom het verzoek om voor 20 februari aan Marthilde te Kulve (h.tekulve@gmail.com) door te geven of je op dit veld wilt staan met je tent / caravan / vouwwagen / camper. Hoe eerder we ons als groep aanmelden bij Opwekking des te dichter staan we bij de grote tent en het bruisende plein. Dus… reageer snel.