Algemeen Financiën

Kerkbalans 

De voorlopige opbrengst van de Actie Kerkbalans 2017 voor De Fontein is 35,970 euro. Gemiddeld is dat 654 per pastorale eenheid op basis van 55 enveloppen. Voor Diaconie nog eens Euro 985,00 en voor Missionair werk Euro 995,00. Een totaalbedrag van 37.950 euro. Binnen het geheel van de Protestantse Gemeente Apeldoorn is deze bijdrage enorm hoog. Daar zijn we dankbaar voor.

In de begroting voor heel 2017 zijn we uitgegaan van 59.000 euro maar dat is gebaseerd op 175 leden. We hopen de komende maanden dat we veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Daarmee zullen de inkomsten ook stijgen, zodat we evenals vorig jaar in de zwarte cijfers blijven.

We zullen u regelmatig op de hoogte houden van de financiën. Dat gaat zeker lukken dankzij onze ledenadministrateur en tijdelijke penningmeester Bert van der Scheur. We bedanken hem hierbij voor het vele werk dat hij tot nu toe verricht heeft.