Leren en ontmoeten

Welkom op de trainingsmiddag muziek en geluid

Je bent van harte uitgenodigd op de tweede trainingsdag op 2 april a.s. om 12.15 uur in het Kristal (Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn) waar we net als de vorige keer eerst gezellig met elkaar eten. De vraag is of je zelf een creatieve lunch mee neemt (denk aan lekkere sandwiches, krentenbollen, stokbroodjes kruidenboter of een salade). Wij zorgen voor bordjes, bekers en drinken. Daarna gaan we lekker met elkaar aan de slag. Je bent ook welkom als je geen lid bent van De Fontein en/of (nog) niet meedoet in de muziekgroep, in de zanggroep of in ons geluidsteam!

Heel gaaf is dat we dit keer met de zangers en de muziek een lied instuderen dat we met Pasen gaan zingen, dan hopen we een mooi Paas Fonteinkoor te hebben waar we daarna ook nog twee maandagavonden mee gaan oefenen. Dus alle zangers van de Fontein (of er buiten) welkom!  Ook zijn we blij, dat een zeer ervaren geluidsman ons in een workshop de kneepjes van het geluidsvak gaat bijbrengen: Eric Martha (Alpha/de Basis).

Als je geen lid bent van De Fontein wil je je dan opgeven, zodat we een beeld hebben van de grootte van de groep(en). Stuur een mail naar peter@van-essen.info.

Programma:
12.15 Lunch
13.00 Interactieve workshop over de kracht van muziek en aanbidding olv Peter van Essen
14.00 Workshop Zang olv Carin van Essen
          Workshop Muziek olv Peter van Essen
          Workshop Geluid olv Eric Martha (de Basis)
15.30 Koffie/Thee/Limonade met koek
15.45 Terugkoppeling met elkaar
16.30 Afsluiting en opruimen

Hartelijke groet,

Peter, Carin, Herbert, Remco en Cor