Overig

Musical Ruth in Apeldoorn

Vanuit wijkgemeente Noordoost in Apeldoorn wordt volgend jaar de musical ‘Ruth’ uitgevoerd. Wie wil meedoen? Voor het koor en toneel is iedereen vanaf 10 jaar tot heel oud van harte welkom om er samen weer iets heel moois van te maken. Daarnaast zijn er weer mensen nodig voor decor, catering, kleding, grime, techniek, PR, social media, film en fotografie, choreografie, kaartverkoop, sponsoring en vast nog meer. Het liefst zou men een eigen band willen vormen om de musical te begeleiden tijdens de uitvoeringen. Om te weten of dat gaat lukken vragen we muzikanten om nu alvast van je te laten horen! Info en aanmelding: http://www.musicalruthapeldoorn.nl.

Op 9, 10 en 11 maart 2018 kunt u komen kijken hoe de musical Ruth ten tonele wordt gebracht. We zien u graag bij een van onze uitvoeringen van de musical in de Julianakerk aan de Deventerstraat in Apeldoorn.