Diaconie Overig

Vakantiegeld Samen Delen

Deze maand gaat de actie Vakantiegeld Samen Delen weer van start, voor het eerst in heel Apeldoorn, en in Ugchelen. De actie maakt ons bewust van de grote verschillen in inkomen in onze stad / dorp, en helpt ons heel eenvoudig met elkaar te delen. Wie het goed heeft, kan een plaatsgenoot helpen. Voor wie leeft van een minimum inkomen, maakt de gift van vakantiegeld delen een groot verschil:  een dagje uit wordt ineens wel mogelijk, of een noodzakelijke aankoop zoals wasmachine of kleding kan nu wel worden gedaan. En heel belangrijk: iemand weet zich gezien door een plaatsgenoot!

U krijgt zondag een folder van deze actie mee. In de folder staat precies vermeld hoe u een aanvraag kunt doen en hoe u kunt geven. De actie loopt tot 2e Pinksterdag, 5 juni. Neem gerust een paar folders mee voor anderen in uw omgeving, als mogelijke gever of ontvanger. U kunt een aanvraag doen vóór 5 juni 2017 of gift geven. Dit laatste kan ook nog daarna. Nieuw is dat er dit jaar één rekeningnummer is. De verdeling vindt nog steeds plaats via de werkgroepen in de wijken.

Giften kunnen overgemaakt worden op: NL 13 FVLB 0635 8041 31, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Apeldoorn o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. Meer informatie: www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl of info@vsdapeldoorn.nl

We hopen ook dit jaar op een gezegende actie!