Algemeen

Bereikbaar en herkenbaar

Onze voorganger, Arjan Plaisier, heeft geen vaste werkplek in Apeldoorn. Nu heeft hij van de nood een deugd gemaakt. Voortaan is hij twee keer in de week bereikbaar op een vaste plek in de ‘openbaarheid’. Op maandag van 16.00 tot 18.00 uur in ‘de Passarel’, het restaurant aan de ingang van het Kristal (Distelvlinder 200) en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur in ‘de Notaris’, het café-restaurant aan Raadhuisplein 1. Dat zijn beide dus publieke ruimten. Om herkenbaar te zijn als ‘geestelijke’ draagt hij daar een zogenaamd priesterboordje. Dat geeft herkenbaarheid en is ook bedoeld als missionair statement. Hij is voor iedereen aanspreekbaar. Dat geldt dus ook voor gemeenteleden van de Fontein. Schroom niet aan te schuiven, voor een vertrouwelijk gesprek kan vast wel een tafeltje achteraf gevonden worden. Mocht iemand graag op een van deze plekken onze voorganger ontmoeten maar schikt te tijd niet, neem dan contact met hem op: a.plaisier@pkn.nl. Op de nieuwsbrief zal per week eventuele ‘uitval’ worden aangegeven.