Algemeen

Bereikbaarheid ds. Arjan Plaisier

Sinds een aantal weken ben ik door de week te vinden op een tweetal plaatsen. Ik heb dat eerder laten weten. Ik geef nog een keer de plaats door, en ook de tijd (die iets afwijkt van wat ik vorige keer schreef). Op maandag ben ik te vinden in de Passarel, de bistro die je kunt vinden als je het Kristal binnenkomt (Distelvlinder 200). Ik ben daar van 16.00 tot 17.30 uur. Op woensdag tref je me aan op het terras van grandcafé ‘de Notaris’’, (Raadhuisplein 1) van 14.15 tot 15.45. Uiteraard alleen als het terrasweer is, anders zit ik binnen. Ik ben herkenbaar aan het boordje dat ik draag, dus lang zoeken is niet nodig. Schuif gerust een keer aan. Natuurlijk ben ik ook aanspreekbaar voor niet-Fontein-gangers, kerkelijk of niet kerkelijk. Jullie mogen allemaal naar mij verwijzen. Wie weet ken je mensen die om wat voor reden dan ook een gesprek willen hebben met ‘iemand van de kerk’. Dat kan dan op een algemeen toegankelijke plaats, dat maakt het misschien gemakkelijker. Dus:

Maandag in bistro de Passarel van 16.00 tot 17.30 uur.

Woensdag in grandcafé de Notaris van 14.15 tot 15.45 uur.  

Soms valt dit trefmoment uit, vanwege vakantie of vanwege andere reden. Ik laat dit dan via de nieuwsbrief van de week ervoor weten. Mocht je op een hiervan afwijkende tijd mij ‘buitenshuis’ willen spreken, dan kan dat natuurlijk ook, neem gerust contact op voor een afspraak: a.plaisier@pkn.nl of 06-21879112.