Leren en ontmoeten

Terugblik ochtenddienst 18 juni

In deze dienst ging ds. Arjan Plaisier voor. We stonden stil bij het thema: “De liefde van God is in ons hart uitgestort door de heilige Geest” (Romeinen 5). We treden een soort heiligdom binnen. De liefde van God, buiten ons hart begonnen, komt in ons hart. Hoe dat kan en wat dat met ons doet, dat is voor ieder weer anders. Maar duidelijk is, dat ons leven volledig op z’n kop gaat. Deze liefde maakt niet beschaamd en breekt door alles heen, door bergen zand, door woestijnen van eenzaamheid en lagen asfalt. De liefde van God is uitgestort in onze harten. Er is geen sterkere band tussen mensen dan dat je met elkaar deelt in deze liefde. We worden hartsvrienden van elkaar en mogen Zijn liefde ook met anderen delen. We kijken niet met uitsluiting naar anderen. Juist niet.