Algemeen

Knoopjes gevraagd!

Wij zijn inmiddels begonnen met het maken van antependia voor de Fontein. U weet wel (of niet), dat zijn van die kleden in de kleuren van het kerkelijk jaar die over de tafel in de kerkzaal komen te hangen. Nu is daarbij het idee opgekomen om op de kleden knoopjes te verwerken. Die kunnen we natuurlijk gewoon in de winkel kopen, maar we zouden graag de gemeente er bij willen betrekken, zodat het doeken worden waarin we allemaal iets van onszelf tegenkomen. Daarom de vraag aan alle Fonteiners, dus ook aan alle kinderen: wilt u en wil jij, als u/jij het heeft/hebt, voor ons vier knopen meenemen?

En wel één groene, één paarse, één rode en één witte? De komende vier weken zal in de hal een bakje staan waar u het in kunt doen.

Maar afgeven aan één van ons mag natuurlijk ook.

Alvast bedankt!

Greetje Bartelink, Ina van Leeuwen, Marian Voorberg en Marjoleine Engelbert