Algemeen

Theaterworkshop

Wij (Renate en Marthilde) zitten nu geruime tijd bij artschool Inspire. Omdat we in onze geloofsgemeenschap een aantal enthousiastelingen hebben gespot aangaande theater hebben we in overleg met onze docenten een afspraak en datum kunnen vinden voor een gave workshop

Vrijdagavond 15 september
19.30-20.30 voor tieners
20.30-21.30 voor volwassenen

Leuke gelegenheid om kennis te maken met theater. Als we binnen de Fontein gebruik willen maken van muziek en theater is dit onze kans er iets meer over op te steken! Zie website www.inspire.co.nl voor info over visie en missie van deze artschool. Iedereen welkom! Oud & jong en er tussenin

Adres: Prinses Beatrixlaan 255
7312 DG Apeldoorn

Meld je aan bij: Renate van Daalen (renate@familievandaalen.eu) of Marthilde te Kulve (m.tekulve@gmail.com)

Heel leuk als je meedoet! Nadere info over kosten zal nog volgen. Maar je valt je geen buil!