Overig

Huwelijkscursus

Ook toe aan een apk voor je huwelijk? Grijp nu je kans! Binnenkort start in Apeldoorn weer de Marriage Course. Waarom deze christelijke huwelijkscursus? Die is er voor stellen die willen investeren in hun relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

De avond begint met een romantisch etentje met z’n tweeën. Daarna ga je samen aan de slag met het thema van de avond: Sterke fundamenten, Communicatie, Conflicten, Vergeving, Familie, Seksualiteit en Liefde in actie. Het cursusdeel bestaat uit een video, gesprekken tussen jou en je levenspartner en opdrachten.

De Marriage Course wordt in restaurant Mediterrance aan de Markstraat in Apeldoorn gegeven. De data zijn: D.V. de maandagen 23 oktober, 27 november, 18 december, 22 januari, 19 februari, 19 maart en 16 april. Kosten: 250 euro per echtpaar. Interesse? Bel Jenneke Wolvers, 06-28467419. Opgave? Mail: jennekewolvers@solcon.nl of meld je aan op www.marriagecourse.nl Apeldoorn.