Overig

Informatieavonden dementie

Misschien herkent u het wel uit uw omgeving, iemand die in de supermarkt het even niet meer weet, of bij repetities van het koor steeds kwijt is waar ze zijn, of met golfen niet meer kan tellen. Wat doet u dan in zo’n geval? Veel mensen weten niet goed hoe ze om moeten gaan met mensen met dementie. Om Apeldoorn een dementievriendelijke stad te maken, organiseert Alzheimer Nederland een aantal informatieavonden in vijf Protestantse kerken in Apeldoorn. De avonden beginnen om 20:00 uur (zaal open 19:45 uur), en duren tot 21:30 uur. Toegang is gratis. Data:

  • 18 oktober, Julianakerk
  • 23 oktober, Gebouw Irene bij de Grote Kerk
  • 31 oktober, Jachtlaankerk
  • 9 november, De Drie Ranken
  • 16 november, Het Kristal

Kijk voor meer informatie op www.kerkplein7.nl.