Overig

Serious Request – Wereldrecord Bijbellezen

Dit record werd voor het eerst vastgesteld in Heerlen, twee jaar geleden. Toen stond daar het Glazen Huis en werd er geld opgehaald door negentig uur achter elkaar uit de Bijbel te lezen. Vorig jaar werd dat record verbroken in Heerenveen: 100 uur achter elkaar.

Nu is de beurt aan ons, in Apeldoorn. Wij doen er nog eens 10 uur bovenop, dus gaan 110 uur uit de Bijbel lezen, zonder pauze. Dit doen we natuurlijk om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Iedereen die mee wil lezen betaald €1,– per minuut en leest minimaal tien minuten.

Om dit mogelijk te maken hebben we naast heel veel lezers (opgeven kan vanaf 1 november), ook een heleboel vrijwilligers nodig. Zo zoeken we mensen voor de catering, beveiliging, gastvrouwen- en heren, helpende handen en we zijn op zoek naar een levende Kerststal. Lijkt het u leuk om te helpen? Geef u dan op via wereldrecordbijbellezen@gmail.com. Meer informatie vindt u op www.kerkplein7.nl of op www.wereldrecordbijbellezen.nl.