Algemeen

Op de koffie

Op zondag 26 november a.s. kun je als je dat wilt bij een gemeentelid op de koffie gaan of koffiebezoek van een gemeentelid ontvangen. Het is voor de eerste keer dat we dit op grote schaal gaan proberen en het doel ervan is om elkaar tijdens het bezoek beter te leren kennen. Het bezoek begint om 15.00 uur. Als je wilt meedoen dan kun je je op de volgende website inschrijven http://opdekoffie-demo.basis.cc (we mogen gebruik maken van de website die door De Basis is ontwikkeld). De inschrijving wijst zich verder vanzelf.

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst kun je bij de inschrijving aangeven of je bij iemand op bezoek wilt gaan, of je bezoek wilt ontvangen of dat je geen voorkeur hebt. Daarna ontvang je rond de 23e november een email als er geen match is gemaakt. Dat betekent dat je niet bent gekoppeld aan een ander. Als je bezoek ontvangt krijg je rond dezelfde datum een email waarin staat dat er bezoek komt en uit hoeveel personen dit bezoek zal bestaan. Als je op bezoek gaat ontvang je op zondag de 26e zo’n twee uur voor aanvang van het bezoek een email met daarin het adres waar je wordt verwacht. Eigenlijk is het voor beide partijen als de deur opengaat pas duidelijk wie aan elkaar zijn gekoppeld voor die middag.

Als je verder nog vragen hebt, op de website kun je verdere uitleg vinden en natuurlijk mag je ook een e-mail sturen naar Dries Bartelink: driesb21@gmail.com of gewoon een telefoontje: 06-30410368.