Jongerenactiviteiten

“Luisteren naar een praatje van Gert-Jan”

Hallo allemaal, wij zijn maandag tot dinsdag met alle tieners van de kerk op kamp geweest! We gingen verzamelen bij de parkeerplaats van Malkenschoten om met ze alle naar het leesten te fietsen. Hier was een leuke speurtocht voor ons georganiseerd. Hierna was het tijd om naar het Kamphuis in Otterlo te fietsen. Na al onze bedden te hebben opgemaakt, hebben we het spel “Ik hou van Holland” gespeeld dat door Renate en Henriëtte was georganiseerd het was een super leuk spel vol met leuke spelletjes en de uitslag was erg spannend! Toen was het tijd om te gaan eten er was heerlijke pasta gemaakt door mensen van de kerk! Daarna was het tijd voor de Sing-in, we hebben lekker met elkaar gezongen en we mochten luisteren naar een praatje van Gert-Jan.

Rond 23:00 uur was het tijd voor het nachtspel met van tevoren een uitleg over het spel door Frans, daarna was het tijd om het bos in te gaan! Na het kampspel hebben we rond het kampvuur gezeten en in de woonkamer, we kregen van de leiding heerlijke soep. We hebben hierna heel lang nog in het Kamphuis gezeten met een aantal jongeren met als plan om een nachtje door te halen. Maar helaas was dit plan niet gelukt en gingen we om ongeveer 04:15 uur naar bed.

Na 3 uur slaap werden we weer wakker en hebben we met ze alle ontbeten. Daarna was het tijd om het Kamphuis netjes achter te laten en om onze spullen in te pakken. We gingen hierna ons vermaken in het leesten dichtbij Ugchelen. Na wat spelletjes en andere activiteiten was het tijd om naar het bowlingcentrum in Apeldoorn te fietsen. Hier aangekomen hebben we 1 uur gebowld. het was erg gezellig en superleuk! Hierna was dit kamp dan al weer afgelopen! Ik wil de leiding en alle tieners nogmaals bedanken voor dit leuke kamp!

Anne Kloosterboer