Leren en ontmoeten

Terugblik jeugddienst 5 november

We hebben onze kelen schor gezongen tijdens de dienst. Gert-Jan en een aantal jongeren uit onze gemeente hadden de dienst samen voorbereid met ds. Arjan Plaisier. We zijn blij met zoveel inzet, betrokkenheid en muzikaliteit. Het klinkt naar meer!

Het thema van deze dienst was: “Shine your light” (laat je licht schijnen). Bij een engel zie je het licht door zijn kleed heen schijnen. Bij ons ook? Wie is voor jou een licht geweest? Van wie heb jij licht mogen ontvangen en misschien ben jij zelf wel een licht geweest voor anderen. We hebben dit met elkaar gedeeld en prachtige verhalen gehoord.

We mogen trots zijn om christen te zijn en het licht van God doorgeven aan anderen. We zijn geen zon (die zelf licht geeft), maar maantjes. We mogen het licht van de zon reflecteren, vooral als het donker is. Zoek de plek maar op waar je het licht van de zon kunt opvangen. Neem daarvoor de tijd, want dat is belangrijk.

Laat je goede daden zichtbaar zijn voor de mensen. En dank God daarvoor.