Jongerenactiviteiten

FLOW heeft spetterend nieuws!

Afgelopen jaar zijn we als geloofsgesprekgroepen en als tienergroep regelmatig bij elkaar gekomen in huiskamers van gezinnen van de gemeente. Daar zijn we heel blij mee geweest. Met name huize Burggraaf was vaak een super fijne plek. (Soort restaurant  en ballenbak in 1). Bedankt daarvoor!

En dan is daar ineens Old School: gebouw en project van Jurrien en Janet ten Brinke in Apeldoorn-Zuid aan de Oude Beekbergerweg. Daar is een gemeenschapsruimte, een hele gezellige woonkamer  met tafels, banken en zelfs een houtkachel, waar we elkaar mogen ontmoeten en van hart tot hart geloofsgesprekken kunnen houden en kunnen chillen. Dit seizoen mogen we daar in ieder geval voor een heel mooi huurbedrag gebruik van maken. We weet komen er in de toekomst zoveel jongelui bij dat we er weer uitknallen…maar voorlopig is dit een HEERlijke plek!

We danken God voor deze geweldige oplossing voor onze vrijdagavonden en bidden ook voor zegen over het project van de familie ten Brinke.

NB: Wilt u meer weten over het project van deze familie: zie facebook.