Jongerenactiviteiten Leren en ontmoeten

Terugblik Kerstmusical

Wat was het geweldig en wat hebben we genoten. Totaal verschillende kinderen die uiteenlopende rollen voor hun rekening namen. De koning met zijn minister, de herders en de wijzen, de omroeper, de engelen, de schapen, de herbergiers en niet te vergeten Maria en Jozef. Als het Kind wordt geboren volgt iedereen de ster. Want de ster wijst de weg naar het Kind. En daar draait het om.

We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze musical. De kinderen, ouders, veel gemeenteleden die achter of voor de schermen actief zijn geweest. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie tomeloze inzet. En weet je wat zo mooi is? Ouders zagen hun kinderen een rol spelen en genoten van trots. Veel klasgenoten zagen de musical en hoorden het Kerstverhaal. Er waren doorgewinterde kerkgangers en bezoekers die voor het eerst het Evangelie hoorden. Wie weet zet de musical wel een “scharniertje” om.

Nog een keer terugkijken/terugluisteren:

YouTube player