Financiën

Actie Kerkbalans 2018 – Geef voor uw kerk

De voorbereidingen voor de Actie Kerkbalans zijn afgerond en wij hopen u zondag 21 januari na de viering in Het Kristal de brieven met bijlage uit te reiken. We hebben 3 brieven gemaakt: één voor leden, één voor jongeren 18+ en één voor bezoekers die willen doneren. Mocht u/jij zondag 21 januari niet aanwezig zijn, dan doen we de 28e nog een poging of we brengen de brief bij u/jouw thuis. De 28e kunt u/jij het onderste deel van de bijlage weer inleveren. Lukt dat niet, dan komen we dat in de week erop na telefonisch overleg weer ophalen. U kunt natuurlijk ook de App Kerkgeld gebruiken In dat geval ontvangen we geen retourenvelop van U. Wij hebben deze klus met plezier geklaard en hopen op een dito reactie.

Namens  het team Actie Kerkbalans 2018,

Jenine Bouwheer en Bert van der Scheur