Algemeen

Per 1 april 2018 een (digitaal) abonnement op Perspectief afsluiten?

Perspectief is het tweewekelijkse nieuwsblad van de Protestantse Gemeente Apeldoorn. Kleurrijk, actueel,  licht van toon en vol nieuws uit het Apeldoornse kerkelijke en maatschappelijk leven.  Bent u al een vaste lezer van dit blad, dan krijgt u de digitale uitgave er een jaar lang gratis bij!

Misschien hebt u wel eens overwogen om abonnee te worden, maar is het er nooit van gekomen? Bent u geïnteresseerd in een voordelig kennismakingsaanbod voor de rest van 2018?

U kunt kiezen uit het goedkopere digitale abonnement of het duurder abonnement op de schriftelijke uitgave. Beide gaan in op 1 april 2018!

Dan vragen wij u zich aan te melden bij de uitgever VESO via: abonneeservice@pga-perspectief.nl of 06-31 91 51 43. U kunt ook contact opnemen met de redactie van Perspectief via: perspectief@pkn-apeldoorn.nl of 5412894.

De kosten voor een abonnement, dat bestaat uit 24 nummer per jaar, zijn € 38,50. De digitale versie kunt u tot eind 2018 gratis proberen

Graag zouden we de breed gedragen waardering voor Perspectief bekroond zien met een groei in abonnees, opdat we het blad nóg verder kunnen ontwikkelen.

Alvast onze dank.  Namens de redactie van Perspectief,  Loes Kraan en Ditta Slot