Missionair

Terugblik FonteinFlits 14 januari

Na de ochtenddienst hebben we voor het eerst een Fonteininloop georganiseerd voor gezinnen met kinderen. Geweldig om zoveel kinderen actief te zien bouwen. Prachtige kunstwerken, maar het ging uiteindelijk om het sterkste gebouw. Een vakjury was ook aanwezig en door middel van allerlei proeven werd de stevigste gekozen. Welke dat was? Een huis gemaakt van rietjes, maar met een stevig fundament. En daar ging het om! We luisterden naar het Bijbelverhaal en zongen erover. Ook in de toekomst willen we op deze manier gezinnen vertrouwd laten raken met Bijbelverhalen en de kerk. Het is de bedoeling dat we dit elke 2e zondag van de maand organiseren. Heb je vragen of wil je meedoen, meld je dan bij Ciska, Dries, Marjoleine, Margriet of Marjan. Ze hadden het deze keer prima voor elkaar. Dank voor jullie inzet. En wil je meedoen? Dat kan. Knoop gerust een gesprekje met ze aan.