Financiën

Webshop beschikbaar op website Protestantse Gemeente Apeldoorn

Naast de App Kerkgeld is nu ook de Webshop beschikbaar op de PGA-site. Heeft u nog geen smartphone of wilt u die liever niet voor de app gebruiken, dan kunt u de Kerkbalans hier invullen en insturen. Uw registratienummer heb ik via de mail gestuurd, maar deze staat ook op de antwoordstrook (de 2 nullen niet invoeren). U kunt ook hier collectebonnen kopen of een gift aan De Fontein geven.

Voor Kerkbalans en Collectebonnen dient u zich eerst te registreren. Uw gegevens worden alleen in de webshopomgeving bewaard. Giften kan anoniem, maar ook door eerst te registreren en dan in te loggen.

https://site.skgcollect.nl/292/pagina/2493/startpagina.html

In de oranje balk kunt u uw keuze maken! Via de App hebben zich al 19 leden/donateurs geregistreerd en 9 leden hebben hun Kerkbalans 2018 met succes ingezonden.