Overig

Musical Ruth Julianakerk

Vanaf september 2017 zijn er meer dan 100 mensen betrokken bij de voorbereidingen van de musical Ruth, een productie van Gerard van Midden en Gerard van Amstel. Dit is een initiatief vanuit de Julianakerk. Na het succes van de musical Mozes in 2015 is er nu gekozen voor het mooie verhaal van Ruth.

Een verhaal van toen maar nu weer even actueel met thema’s als op de vlucht gaan voor honger en armoede, terug keren en trouw blijven. Er wordt enorm hard gewerkt door de kleding- en decorteams, alles wordt zelf gemaakt. Koor, band en spelers raken steeds beter op elkaar ingespeeld en straks komt er de nodige techniek aan te pas. Met elkaar werken we heel hard om een prachtig eindresultaat te kunnen laten zien!

We zien u graag bij een van onze uitvoeringen op 9, 10 en 11 maart 2018  in de Julianakerk aan de Deventerstraat 91 in Apeldoorn.

Kaartjes zijn 10 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

Kijk voor meer informatie en voor de kaartverkoop op www.musicalruthapeldoorn.nl en op de facebookpagina.

Namens de stuurgroep, Tineke van Empel