Archief

Jeanne Reijnhout overleden

Op 6 maart is ons oudste gemeentelid Jeanne Reijnhout, de vrouw van Maarten, overleden. Zij is 89 jaar geworden. Hoewel Jeanne al lange tijd met veel liefde werd verzorgd, kwam het overlijden toch nog onverwacht. Maarten bezocht haar trouw iedere dag en heeft al verschillende keren afscheid van Jeanne genomen. Toch veerde ze steeds weer op. Maar dinsdag is ze in alle vroegte rustig overleden. Als gemeente willen we rond Maarten en zijn zoon en dochter en hun gezinnen staan. We dragen hen op in onze gebeden.

De rouwdienst wordt gehouden op maandag 12 maart om 11.00 uur in het Kristal. Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de begraafplaats van Wenum Wiesel. Iedereen is van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. Na afloop van de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren.

Het adres van Maarten is: Nijbroekseweg 105, 7323 XC Apeldoorn.

In de volgende nieuwsbrief komt een uitgebreider In memoriam.

Download Rouwkaart