Algemeen

Persoonlijk leed bij Van Schie

Op 12 april is de oude boerderij van Bas, Ria, Mirthe, Tirse en Tobias van Schie in Emst helemaal afgebrand. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat een ramp en wat een persoonlijk drama dat is. De boerderij met alle persoonlijk bezittingen en herinneringen is in vlammen opgegaan. We danken God dat de gezinsleden gespaard zijn gebleven, maar we hebben er geen woorden voor. Gelukkig is er een tijdelijk onderkomen gevonden voor het gezin.

Als gemeente zullen we voor het hele gezin bidden, iedere dag, maar zeker ook komende zondag. Dat God voor hen een Schuilplaats mag zijn, als bescherming tegen regen, kou, verdriet, teleurstelling en verlies. We geloven en belijden dat Hij Ria, Bas, Mirthe, Tirse en Tobias nooit in de steek zal laten. Toen niet en de komende periode niet.

Als er concrete hulp nodig is, zal dat worden aangegeven en worden de gemeenteleden op de hoogte gesteld.