Diaconie Overig

Vakantiegeld samen delen

Kunt u zich voorstellen dat u niet op vakantie kunt of een dagje uit met de (klein)kinderen? Dat u geen geld voor het openbaar vervoer heeft, zodat u uw (klein)kinderen maar zelden kunt zien? Of de kapotte wasmachine niet kunt vervangen? Dit is maar een greep uit de realiteit van mensen die van een minimuminkomen moeten rondkomen.

Onze kerk doet mee met de actie Vakantiegeld Samen Delen. Velen van ons hebben deze maand net iets meer te delen vanwege het vakantiegeld dat we krijgen. Een mooie gelegenheid om iets voor een medemens in onze directe omgeving te doen!  Met de actie staan we stil bij de soms grote inkomstenverschillen in de stad, en delen we met plaatsgenoten die het minder hebben. Juist vanuit ons geloof weten we dat we elkaar gegeven zijn om elkaar te dienen.

In deze maand verspreiden we een folder van deze actie in onze gemeente. In de folder staat precies vermeld hoe u een aanvraag kunt doen en hoe u kunt geven.

U kunt een aanvraag doen of gift geven vóór 4 juni 2018. Giften kunnen overgemaakt worden op: NL 13 FVLB 0635 8041 31, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Apeldoorn o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. Meer informatie: zie de folder, www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl of info@vsdapeldoorn.nl