Algemeen

Marriage Course is apk voor je huwelijk

Een huwelijk. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische handvatten om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, intimiteit, schoonfamilie, vergeving en communicatie. De Marriage Course wordt vanaf 2 oktober in Apeldoorn georganiseerd.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. Ergens lijken we allemaal te denken: “Dat gebeurt mij niet.” Pas op het moment dat er al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is als een apk voor stellen die willen bouwen aan hun huwelijk, juist als er nog geen grote problemen zijn.

Het doel van de Marriage Course is om echtparen praktische handvatten te geven voor de  verdere ontwikkeling van hun huwelijk. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflicten, schoonfamilie, vergeving en intimiteit ter sprake. De avonden zelf zijn als een afspraakje, waarin je samen geniet van het heerlijk samen in gesprek zijn.

Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. “Het was een cadeau voor ons huwelijk!”, vertelde een eerdere deelnemer.

De cursus wordt gehouden in de kelder van de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8 in Apeldoorn en kost 75 euro. De eerste avond (dinsdag 2 oktober) en de laatste (5 maart 2019) begint om 19.00 uur vanwege de aangeboden maaltijd; de andere avonden (30 oktober, 20 november, 11 december, 8 januari, 5 februari) om 19.30 uur. Dan is er geen maaltijd.

Interesse of aanmelding? Kijk voor meer informatie op www.marriagecourse.nl of neem contact op met Jenneke Wolvers, 06-2846 7419 of jennekewolvers@solcon.nl.