Algemeen

Kerken zoeken onderkomen

Er zijn ver gevorderde plannen om in de maand december een pop-up kerk te openen in het centrum van Apeldoorn. Een pop-up kerk is een ongebruikelijke ruimte, waar je voor kortere tijd als kerk neerstrijkt. Zo’n 11 verschillende kerken uit Apeldoorn werken mee aan dit initiatief. Zij zullen, om beurten, de pop-up kerk bemensen. Ontmoeting in deze feestmaand staat centraal én het laten zien van wat je als kerk beweegt. Elke dag, tijdens winkeltijden, wil de pop-up kerk geopend zijn met activiteiten voor verschillende doelgroepen. Op dit moment wordt druk gezocht naar een geschikte ruimte/ (winkel)pand om de pop-up kerk in te huisvesten. Binnenkort hopen we daar meer over te kunnen melden!

Weet je een geschikt pand, of wil je nadere informatie: missionair@kerkplein7.nl